Podjetniška akademija

Aktualno

V okviru iniciative TržičPodjeten.si smo v začetku leta 2016 pričeli z organizacijo Kreativnih podjetniških večerov na različne podjetniške teme. Dogodki so bili namenjeni vsem, ki vas podjetništvo zanima. Zdaj pa gremo še korak dlje, zato organiziramo Podjetniško akademijo. Gre za intenziven podjetniški izobraževalni program, kjer ne boste le poslušali uspešne podjetniške zgodbe, ampak jih boste tudi sami ustvarjali.

 Prijavi se:

 • če imaš poslovno idejo in ne veš kako bi jo uresničil,
 • če se ukvarjaš s kakšnim hobijem, ki te zelo veseli in sanjaš o tem, da bi
 • se lahko s tem tudi preživljal/a,
 • če imaš izdelan prototip, pa ne veš kako bi ga oblikoval/a v prodajni hit,
 • če si samozaposlen/a ali lastnik/ca že delujočega podjetja, pa se stvari odvijajo prepočasi in pravih rezultatov,
 • če si samozaposlen/a ali lastnik/ca že delujočega podjetja, pa si želiš razviti in ponuditi nove izdelke in storitve,
 • če se pripravljaš na kampanjo množičnega financiranja,
 • nimaš poslovne ideje, vendar te podjetništvo zanima in bi se rad/a nekaj naučil/a.

 

Če se najdeš v enem izmed zgornjih opisov, ne odlašaj in se prijavi.

 • Naučil/a se bom uporabljati orodja, s katerimi bom vedno lahko preveril/a potencial moje poslovne ideje. S temi orodji bom preveril/a potencial svoje poslovne ideje.
 • Spoznal/a bom ključne sestavine marketinškega načrta. Za svojo idejo bom oblikoval/a vire kupcev, kanale do kupcev, vabe, ipd.
 • Izvedel/a bom katere so najpogostejše napake prodajalcev, spoznal/a 4 tipe kupcev in 4 korake prodaje ter izdelal/a tudi lasten načrt prodaje.
 • Dobil/a bom informacije o možnih finančnih virih za zagon in izdelal/a finančni načrt mojega podjetja.
 • Učil/a se bom tudi javno nastopati in oblikovati učinkovite in kratke predstavitve mojih idej.
 • Dobil/a bom informacije o tem kakšne vrste podjetij se lahko ustanovi v Sloveniji in kaj se za to potrebuje. Seznanil/a se bom tudi z osnovnimi informacijami o poslovanju (bilance, istem DDV in drugi davki, ipd.)
 • Naučil/a se bom obvladovati svoja čustva in svoje reakcije ter spoznal/a orodja, s pomočjo katerih v sebi spremenim določena prepričanja.

Za vse vas, podjetne duše, smo na podlagi preteklih izkušenj oblikovali intenziven podjetniški izobraževalni program, ki ga sestavlja 11 delavnic. Delavnice bodo potekale vsak torek dopoldne od 8.30 do 12.00 v prostorih Ljudske univerze Tržič na Šolski ulici 2., od oktobra do decembra 2016. Vodili jih bodo izkušeni predavatelji in trenerji.

 

Vsebina delavnic izhaja iz splošnih poslovnih tem, ki jih mora spoznati vsak, ki se odloča za podjetniško pot in tudi vsebine osebnostne rasti (kar je pri podobnih izobraževalnih programih prava redkost). Nekaj delavnic bo namenjenih specialnim temam, ki bodo popolnoma prilagojeni tvoji ideji.

 

Vsak udeleženec bo dobil tudi osebnega mentorja – uspešnega podjetnika, ki je že dlje časa v podobnem poslu kot mentoriranec in je član Poslovnega kluba podjetniških mentorjev.

 

Ob koncu akademije bomo organizirali zaključno predstavitev vseh udeležencev, kamor bomo povabili potencialne investitorje.

 

Se ti zdi zanimivo? Prijavi se spodaj. Še razmišljaš, če je to zate? Pridi na informativni dan po več informacij.

SPLOŠNI MODUL (6 delavnic) sestavljajo delavnice na teme, ki so nepogrešljive za vsakega podjetnika začetnika, ne glede na njegovo idejo. In sicer:

 • Testiranje idej – kako izvem ali ima moja poslovna ideja res potencial na trgu?
 • Kako se uspešno promovirati? Kako izdelati učinkovit načrt marketinga?
 • Kako uspešno prodajati svoje produkte?
 • Kako ustanoviti podjetje? Zakonodaja in davki?
 • Kako izdelati finančni načrt? Kje pridobiti finance za zagon in rast?
 • Kako učinkovito in na kratko predstaviti svojo podjetniško idejo – business pitch?

 

SPECIALNI MODUL (3 delavnice) sestavljajo delavnice, ki se tičejo konkretnih idej udeležencev. Konkretne vsebine bomo oblikovali skupaj s tabo, ko nam boš predstavil svojo idejo in takrat našli tudi ustrezne predavatelje.

 

MODUL POSVEČEN OSEBNOSTNI RASTI (2 delavnici) sestavljajo delavnice na naslednje teme:

 • Upravljanje s čustvi – moji strahovi in ostala zavirajoča čustva
 • Vodenje sebe in sodelavcev

Delavnice bodo potekale vsak torek dopoldne od 8.30 do 12.00 in sicer od konca septembra do sredine decembra 2016. Vodili jih bodo izkušeni predavatelji in trenerji. Na vsaki delavnici bodo predavatelji podali vsebinsko-teoretični vložek določene poslovne vsebine, na to pa boste udeleženci že na delavnici s pomočjo posebnih delovnih listov to novo znanje pričeli aplicirati vsak na svojo idejo.

 

SREČANJA Z OSEBNIM MENTORJEM – USPEŠNIM PODJETNIKOM – z mentorjem se boste srečali 2 krat na mesec. Na srečanju zastavljate vprašanja mentorju pri načrtovanju lastnega podjetja in potem prejmete nasvete pri določenih odločitvah. Vsebino srečanja prehodno oblikujte in jo mentorju tudi predhodno pošljete. Posamezno srečanje traja 90 minut.

Je tole točno to kar rabiš? Prijavi se spodaj. Še tehtaš? Pridi na informativni dan po več informacij.

Splošni modul in modul posvečen osebnostni rasti bo izvedel Tomaž Stritar, ki vodi tudi Kreativne podjetniške večere. Tomaž je do sedaj izvedel že 3 podjetniške akademije in sicer v Celju, v Radovljici in v Škofji Loki.

 

tomaz-stritar

Več o njem:
Tomaž Stritar je podjetniški mentor, predavatelj in direktor zavoda Uspešen podjetnik. Organizira in izvaja šole podjetništva in start-up vikende ter na ta način pomaga bodočim podjetnikom pri prvih korakih v svet podjetništva. Njegovih predavanj in delavnic se je udeležilo že več tisoč udeležencev tako v Sloveniji kot v tujini. Je soustanovitelj coworking prostora DPlac in podjetniškega izobraževalnega programa Fefl – vroče ideje za družbeno odgovorno podjetništvo. Bil je tudi direktor podjetniškega inkubatorja. Je avtor več člankov na temo podjetništva in avtor podjetniškega priročnika. Vodi ga rek: “Če hočeš druge vneti, moraš sam goreti.”

Več o njem na www.tomaz-stritar.si in na www.uspesen-podjetnik.si

 

Predavatelje, trenerje in mentorje, ki bodo sodelovali na specialnem modulu in v mentorskem poslovnem klubu bomo izbrali naknadno v sodelovanju s prijavljeno osebo, upoštevajoč želje in ideje na kateri delate.

Se želiš učiti od ljudi s prakse, ki to kar predavajo tudi živijo? Prijavi se spodaj. Ti še manjka kakšna informacija? Pridi na informativni dan.

Podoben program bi stal pri tržnih ponudnikih poslovnih seminarjev okoli 1.650€ na osebo. Tvojo udeležbo pa financira Občina Tržič. Vsak udeleženec pa bo kljub vsemu moral pred udeležbo poravnati 20€. Ta znesek mu bomo vrnili na koncu programa, vendar samo v primeru (vsaj) 80% udeležbe na akademiji.

 

Želiš izkoristiti neverjetno priložnost, ki je vredna 1.650€? Prijavi se! Če je v tvoji glavi še kakšen AMPAK, te vabimo na informativni dan, kjer bo na voljo še več informacij.